Smart TV har flera funktioner. Du kan komma åt internet och med det, Bläddra på webbplatser, ladda ner program, lyssna på musik och till och med titta på din favoritserie, alla anslutna till Wi-Fi i ditt hem. Otroligt! Vill du veta funktionerna i Smart TV? Så ta en titt på vad jag separerade:

Röststyrning

Vissa smarta TV-apparater har redan röststyrning. Således kan du öppna ett program, öka volymen på TV: n och även ändra kanaler bara prata med din TV. Lugn, va!

Mer praktisk fjärrkontroll

De nya smart TV-kontrollerna har blivit ännu mer praktiska, nu kommer de med ett komplett tangentbord, för att du snabbt ska hitta serier och videor. Och du kan fortfarande navigera genom programmen ganska enkelt.

Och titta: vissa TV-apparater har en joystick-liknande, TV-spelkontroll,du vet? Bara flytta bollarna och snabbt välja vad du vill ha på TV. För mycket!

AI

Det coolaste med smarta TV-apparater är att flera modeller lär sig av deras smak i vardagen och hjälper dig att få en fantastisk upplevelse. 8K-TV: n kan till exempel redan upptäcka innehåll som inte har en så bra bild och fyller pixlarna med skarpare färger, vilket förbättrar kvaliteten på vad du tittar på. Lagligt, eller hur?

Titta på videor, serier och filmer

Titta, smarta TV-apparater har flera typer av program som Youtube och Netflix. Det är ganska lätt att hitta vad man ska titta på. Och om du har en 4K Smart TV, kommer du att känna att du har i en biograf utan att gå hem! Det bästa är att du inte ens behöver ladda ner video till din TV, okej? Du kan se allt direkt från internet!

Videochatt via Skype

Om du har vänner utomlands eller om din familj bor långt borta kan du prata med dem genom Skype-samtal direkt från din smarta TV. Och det är ganska enkelt, ser du? Du behöver bara en kamera och Skype-appen installerad på tv. Och för att ladda ner det är snabbt med TV: n ansluten på internet. Nu är det coola att du kan styra samtal med röstkommandon! I det här fallet är en Smart TV 4K 32 inches redan tillräckligt.

Lyssna på musik

Du kan använda appar som Spotify och Nya filmer från Dreamfilms för att lyssna på mycket Musik på din TV! Du kan även skapa egna listor och sedan komma åt allt från din telefon, smartphone, surfplatta eller dator. Och du behöver inte ens ladda ner dessa låtar, du kan lyssna direkt från programmen. Hur mycket fördel, va?

Visa surfplatta, bärbar dator och mobilt innehåll

Genom Smart TV kan du komma åt foton och videoklipp som finns på dina andra enheter, till exempel tabletter, bärbara datorer och smartphones. Bara ansluta via Wi-Fi, och se allt på skärmen! Och om din enhet är en smart LED-TV, blir innehållet ännu mer kvalitet. Och om det är en full HD LED-TV, LCD-TV, OLED-TV och QLED-TV, till exempel ser bilden fantastisk ut!

Stoppa och registrera schemat

Av någon anledning kommer inte att ge tid att titta på din favorit show? Inga problem! Bara programmera Smart TV att spela in och du kan se senare! Åh, och du kan också pausa filmen när du behöver fylla på popcornhinken! För mycket, eller hur?

Vill du ha fler tips för att välja rätt TV för dig? Så ta en titt här som jag ger fantastiska tips för dig att få det rätt!

Har du valt din smarta TV? Här på tidningen Luiza har flera väntar på dig! Det har också tjänster som TV och panel installation! Åh, och du kan fortfarande använda din gamla TV för att tjäna rabatt på inköp av en ny! För att veta mer, Klicka här.

Här på tidningen Luiza har den perfekta TV för dig. Passa på att välja din!